Ik zoek personeel

Ik zoek personeel

Stabiele en gedreven medewerkers voor uw organisatie


Zoekt u medewerkers voor jouw bedrijf? Voor een vaste functie of een interim-opdracht? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij zijn dagelijks bezig met het aantrekken van medewerkers en hebben onze focus gericht op de regio rond Alblasserwaard. Hierdoor zijn wij een interessante hub geworden voor mensen en bedrijven die elkaar vinden op basis van cultuurwaarden en vakmanschap. Niet voor niets komt meer dan 90% (aantoonbaar) binnen een jaar in aanmerking voor een vaste baan.

Bemiddeling is ons vak en als de bemiddeling is geslaagd kiezen we met elkaar de juiste weg om een verbinding tot stand te brengen. Er zijn meerdere keuzes te maken op welke manier u een nieuwe medewerker wilt aanstellen binnen uw bedrijf. Hieronder sommen wij onze dienstverlening op:

Detachering & Uitzenden


Medewerkers komen eerst in dienst bij ons kantoor en u betaald aan ons een vast uurtarief. Dit uurtarief bespreken we vooraf en verschilt per medewerker, want dit is afhankelijk van de CAO waar u bent ingedeeld en van de hoogte van het salaris. Wij calculeren dit zeer transparant voor u zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Bent u benieuwd hoe dit uurtarief is opgebouwd? Kijkt u dan naar onze whitepaper op deze pagina.

Werving en selectie


Via zogenaamde werving en selectie voorwaarden maakt u gebruik van onze recruitmenttools om het beste talent te werven dat echt past bij uw organisatie. Als wij een match hebben kunnen realiseren, dan mag de werknemer direct een arbeidsovereenkomst aangaan met uw organisatie. Wij sturen dan alleen een zogenaamde W&S vergoeding die gebaseerd is op het afgesproken jaarloon. Uiteraard rekenen wij dit vooraf precies voor u uit.

Inhouse Recruitment


Wij helpen organisaties zowel vanuit ons eigen kantoor alsook op uw eigen locatie. Aan de hand van uw behoeften kunnen onze recruiters hun werkzaamheden exclusief uitvoeren voor uw organisaties. Deze methode is zeer interessant voor het MKB die niet de ambities hebben een eigen HR-medewerker in te zetten. Daar bovenop komt nog dat u automatisch meeprofiteert van onze recruitment automatisering waardoor wij onze 'online-magnetische' werking kunnen implementeren in uw bedrijf.

HR-Dienstverlening


Wij leveren HR Managers, recruiters, consultants en Administrators en inhouse op uw locatie. Juist in een tijd waarin er schaarste is, kan u onze jarenlange kennis van de arbeidsmarkt goed gebruiken. Om niet alleen afhankelijk te zijn van externe leveranciers bouwen wij inhouse uw recruitmentafdeling op en gebruiken wij al onze expertise exclusief voor uw bedrijf. Hierdoor vergoot u uw recruitment resultaat met minimaal 50% ten opzichte van externe dienstverleners.

Onze dienstverlening kan zich richten op losse componenten, maar door onze brede expertise kunnen we een heel breed totaalpakket bieden. Onze aanpak laat zich echter niet goed in een hokje plaatsen, want onze consultants kijken breder en effectiever naar uw organisatie. Kijkt u hier voor meer informatie.

ZZP & Freelance


Wij zijn een flexibele hub tussen opdrachtgevers en de ZZP'er. Een groot voordeel is dat u uw risico volledig afdekt voor de belastingdienst en dat u een veilige en consequente afwikkeling van ons krijgt aangaande de facturatie en betalingen van de door u geconsulteerde ZZP'er of Freelancer. Wij zijn dagelijks bezig met het monitoren van de snel veranderende wetgevingen en dat helpt uw organisatie zich te richten op uw doelen en niet op de romslomp van een sterk bewegende markt.

Direct contact?

Demy van de Bree


Sales- en Officemanager

Tel. 088 - 200 3600
Mobiel: 06 - 34 53 28 31
E-mail:  demy@doenpersoneel.nl

Linkedin
© 2024 Doen Personeel  - Privacy & Cookies