Werken in het Groen

Werken in het Groen

Groen! Een vak apart. Maar zo mooi. Wij van DOEN! vinden dat ook en daarom hebben wij altijd een hart voor de mensen die graag buiten in het groen willen werken. Maar we doen het wel anders dan dat je misschien gewend bent van de grotere groen-intermediars in Nederland. De sector is helaas onderhevig aan seizoensgebonden werk. Dat betekent dat heel veel medewerkers in de groene sector in de winter weer op straat komen te staan. Dit past niet bij de visie en daadkracht die wij onze medewerkers willen geven. Daarom zijn wij alleen actief in de werving en selectie van groenmedewerkers die op zoek zijn naar een vaste aanstelling binen de groen branche.

Toekomst en Salaris


Bij DOEN! Personeel bemiddelen wij de vaste krachten, die ook in de winter gewoon in dienst blijven en niet steeds op zoek moeten naar een nieuwe werkplek. Hierbij hoort ook een hoger salaris en dito voorwaarden. Binnnen de groen sector wordt er verloond onder de Hoveniers CAO. Omdat wij in het betere segment werken kunnen we meestal ook een hoger salaris bieden bij de mooiere bedrijven in onze regio's.
Het gemiddelde salaris varieert van ca € 12,50 per uur voor een starter tot circa € 22,- per uur voor een voorman.

Onze vakgebieden


DOEN! Personeel is sterk vertegenwoordigd in een aantal specialismen. Wij kennen deze markten door en door en weten wat er te krijgen is. Benieuwd naar onze expertise? Bekijk ze hier per vakgebied.


Onze top werkgevers:


Bekijk hier onze mooiste opdrachtgevers en hun vacatures.

© 2024 Doen Personeel  - Privacy & Cookies