Werken in de Bouw

Werken in de Bouw

Timmermannen, bouwlieden, opzichters en wegenbouwers. De bouw is een branche met veel dynamiek en specifieke vakkennis. Binnen dit vakgebied werken wij voor betrouwbare aannemingsbedrijven uit het MKB en voorzien hen steeds weer van vast personeel.
De aannemingsbedrijven bevinden zich in zowel de woning- en utiliteitsbouw als in de civiele techniek en grond-, weg- en waterbouw (GWW). Door een groot tekort aan vakmensen is de werkgelegenheid groot. Wil je je verder ontwikkelen in deze branche? Dan ben je verzekerd van een langdurige baan.

Kennismaken


Als nieuwkomer zonder ervaring is het soms lastig om precies te begrijpen hoe de bouwwereld in elkaar steekt. Er zijn legio functies en mogelijkheden, waar wij jou wegwijs in kunnen maken. Wij kunnen je alles vertellen over toekomstperspectief, opleidingen en groeimogelijkheden. Om er zelf achter te komen wat het beste bij je past, kan je via ons een aantal bedrijven selecteren om een proefdag mee te draaien. Op die manier kan je ontdekken welke sector en functie het beste bij jou past.

Geld en voorwaarden


In de bouw is het, door het grote aantal verschillende functies, lastig te zeggen wat je salaris precies gaat zijn. De CAO’s in de bouw zijn echter zeer gunstig te noemen, en alle bedrijven in de bouwsector hanteren deze CAO. Toeslagen, pensioen, vrije dagen en bonussen zijn erg goed geregeld.
Het hangt af van de sector waar je gaat werken welk CAO er wordt gehanteerd. Op een rijtje:

-
Nieuwbouw of verbouw – Bouw CAO, deze behoort tot de beste van Nederland!
-
Grond-, weg-, en waterbouw – LEO GWW CAO
-
Schilders, tegelzetters etc. – CAO SAVG

Onze vakgebieden


DOEN! Personeel is sterk vertegenwoordigd in een aantal specialismen. Wij kennen deze markten door en door en weten wat er te krijgen is. Benieuwd naar onze expertise? Bekijk ze hier per vakgebied.


Onze top werkgevers:


Bekijk hier onze mooiste opdrachtgevers en hun vacatures.

Vacatures

Bekijk alle vacatures
© 2024 Doen Personeel  - Privacy & Cookies