logo Breevaart Personeel

Werken in de Techniek

Werken in de Techniek

De Alblasserwaard bruist van oudsher van de technische bedrijven. Wij weten inmiddels goed de weg binnen deze deelsector. Of het nu gaat om installatie of metaalbedrijven er zijn weinig geheimen meer voor onze accountmanagers. We bemiddelen dagelijks elektromonteurs, CV monteurs, machinebouwers, lassers en ijzerwerkers.

Technische sectoren


De techniek is een enorm brede sector in Nederland. We noemen in hoofdlijnen de belangrijkste sectoren:
  • Werktuigbouwkunde
  • Installatietechniek
  • Elektrotechniek
  • Fijnmechanica
  • Levensmiddelen technologie en productie
  • Metaal
  • Motorvoertuigen

Techniek is de toekomst


Er is in Nederland een enorme vraag naar technisch personeel. De vraag overstijgt momenteel ruim het aanbod en daarom ben je verzekerd van een geweldige toekomst binnen de technische sectoren. Veel bedrijven kiezen ervoor om minder kritisch te kijken naar opleiding en ervaring en zijn bereid om nieuwe medewerkers intern op te leiden. En dat bied heel veel kansen voor mensen die inzicht en motivatie hebben om een nieuw vak te leren. Wij van DOEN! personeel kennen de weg binnen deze wereld en kunnen je precies vertellen wat de realistische mogelijkheden zijn die bij jou passen.

Groeien en verdienen in de Techniek


Binnen de technische sectoren zijn er diverse CAO's. De belangrijkste is de Metaal & Techniek CAO. Binnen deze CAO zijn goede afspraken gemaakt over de belangrijskte hoofd en bijzaken. Het leerlingen salaris begint dan ongeveer bij € 11,50 maar groeit al heel snel door naar € 14,- per uur tot wel € 21,- per uur voor een volwaardig monteur.
Het begeleidend en aansturend personeel is een grote groep binnen de sector. Er zijn daarom veel kansen om door te kunnen groeien naar bijvoorbeeld werkvoorbereider of projectleider met een salarisrange van € 2.800,- tot € 5.500,- per maand.

Voorbeeld uit de praktijk


Een prachtige klant van ons is Van der Vlist Technical Services en voor hen bieden wij doorlopend vakpersoneel in de techniek. Bekijk hier de mooie promo van het bedrijf:

https://www.youtube.com/watch?v=aLUmSnT_ff0

Onze vakgebieden


DOEN! Personeel is sterk vertegenwoordigd in een aantal specialismen. Wij kennen deze markten door en door en weten wat er te krijgen is. Benieuwd naar onze expertise? Bekijk ze hier per vakgebied.


Onze top werkgevers:


Bekijk hier onze mooiste opdrachtgevers en hun vacatures.

Vacatures

Bekijk alle vacatures
© 2022 Doen Personeel  - Privacy & Cookies