Werken in de Techniek

Werken in de Techniek

De Alblasserwaard bruist van oudsher van de technische bedrijven. Met ruim 10 jaar ervaring is deze sector ons niet meer onbekend. Wij weten inmiddels goed hoe de vork in de steel zit en hebben warme contacten met verschillende opdrachtgevers. Of het nu gaat om installatie- of metaalbedrijven, er zijn weinig geheimen meer voor onze accountmanagers. Functietitels die horen bij deze sector zijn bijvoorbeeld: Elektromonteur, CV-monteur, Machinebouwer, Lasser en IJzerwerker.

Technische sectoren


De techniek is een enorm brede sector, welke het beste opgedeeld kan worden in deelsectoren. In grove lijnen zijn de belangrijkste sectoren:
  • Werktuigbouwkunde
  • Installatietechniek
  • Elektrotechniek
  • Fijnmechanica
  • Levensmiddelen technologie en productie
  • Metaal
  • Motorvoertuigen

De toekomst van techniek


Er is in Nederland een enorme vraag naar technisch personeel. Het aanbod is vele malen kleiner dan de vraag, wat jou verzekert van een geweldige toekomst binnen een van de technische sectoren. Veel bedrijven kiezen ervoor om minder kritisch te kijken naar opleiding en ervaring en zijn bereid om nieuwe medewerkers intern op te leiden. Dit biedt veel kansen voor mensen die de motivatie hebben om een nieuw vak te leren. Wij van DOEN! Personeel zijn bekend binnen deze wereld, en zijn er om met jou mee te denken over wat realistische mogelijkheden zijn die bij jou passen.  

Groeien en verdienen in de techniek


Omdat er veel sectoren zijn binnen de techniek, gelden er ook verschillende CAO's. Afhankelijk van de sector waar je aan de slag gaat, wordt bepaalt wat je salaris en voorwaarden zullen zijn. Omdat naast de sectoren ook de functies eindeloos zijn is er geen vast salaris te noemen. Doorgroeien kan altijd, denk bijvoorbeeld aan Werkvoorbereider of Projectleider, met een salarisrange van € 2.800,- tot € 5.500,- per maand.

Voorbeeld uit de praktijk


Een prachtige klant van DOEN! Personeel is Van der Vlist Technical Services. Onze accountmanager Nick ging bij hun langs voor een promovideo:

https://www.youtube.com/watch?v=aLUmSnT_ff0

Onze vakgebieden


DOEN! Personeel is sterk vertegenwoordigd in een aantal specialismen. Wij kennen deze markten door en door en weten wat er te krijgen is. Benieuwd naar onze expertise? Bekijk ze hier per vakgebied.


Onze top werkgevers:


Bekijk hier onze mooiste opdrachtgevers en hun vacatures.

Vacatures

Bekijk alle vacatures
© 2024 Doen Personeel  - Privacy & Cookies