HR Recruitment

Wij leveren: HR Managers, HR Recruiters, HR Consultants en HR Admins inhouse op uw locatie.


Groeiende organisaties die gericht zijn op de toekomst zetten hun mensen centraal. Maar hierbij komt meer kijken dan alleen een goed verhaal. Daarom werken de HR Consultants van DOEN! HR Dienstverlening voor uw organisatie aan een overtuigende visie en een toekomstgerichte HR en Recruitment afdeling. Een afdeling waar uw mensen op kunnen vertrouwen.
Wij helpen organisaties om een gestructureerde HR-omgeving te realiseren en te bouwen met visie aan toekomstgericht werkgeverschap. We verbinden de belangrijkste HR-componenten binnen uw organisatie waardoor u klaar bent voor de toekomst.

Waarom wij uw organisatie verder helpen:


Juist in een tijd waarin er schaarste is kunt u onze jarenlange kennis van de arbeidsmarkt goed gebruiken. Om niet alleen afhankelijk te zijn van externe leveranciers bouwen wij inhouse uw recruitmentafdeling op en gebruiken wij al onze expertise exclusief voor uw bedrijf. Hierdoor vergoot u uw recruitment resultaat met minimaal 50% ten opzichte van externe dienstverleners.

Inhouse


Onze HR-Consultants komen bij uw organisatie over de vloer zodat ze geruisloos integreren binnen uw organisatiestructuur. Door onze jarenlange expertise op de arbeidsmarkt bekijken wij uw vraagstukken vanuit een breder perspectief. We implementeren geen losse elementen maar ontwerpen en bouwen een structuur die effectief werkt voor uw organisatie. Daarbij zorgen we ervoor dat wij onszelf niet onmisbaar maken maar we bereiden uw organisatie voor op de toekomst.

Onze dienstverlening kan zich richten op losse componenten maar door onze brede expertise kunnen we een heel breed totaalpakket bieden. Onze aanpak laat zich echter niet goed in een hokje plaatsen want onze consultants kijken breder en effectiever naar uw organisatie.

Inhouse Diensten:diensten


Binnen ieder pakket bieden we ondersteuning aan in onder andere software, opleidingen, trainingen, marketingstrategie en teamontwikkeling.

Meld u aan om een vrijblijvende scan uit te voeren en te horen wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Gewoon DOEN!


Direct advies?

Leo van Wijngaarden


Adviseur, Coach en teamcaptain

Tel: 088 - 200 3600
App: 06 - 36 21 53 27
Mail: leo@doenpersoneel.nl

Linkedin


© 2024 Doen Personeel  - Privacy & Cookies