Recruitment campagne op maat


Bij DOEN! Personeel weten we als geen ander hoe lastig het is om vacatures in te vullen die onze klanten hebben open staan. Het is een tijd van grote schaarste en potentiele werknemers zijn moeilijk te vinden. Daarbij is er vaak de wens om in te spelen op de latent-werkzoekenden. Dus de kandidaten die zich nog aan het oriƫnteren zijn.

marketing


Hoe gaan wij te werk?


Allereerst is het belangrijk dat we elkaars doelen goed begrijpen. Het gaat er namlijk niet om dat wij uw bedrijf etaleren maar het gaat erom dat wij door middel van een gerichte marketingstrategie uw doel realiseren: De juiste man/vrouw op de juiste plek. En daar zijn wij nu juist goed in. Deze kracht combineren wij met uw persoonlijke merk. Niets werkt beter dan de look en feel van uw eigen bedrijf. Automatische geeft dit uw bedrijf ook meer bekendheid.
https://www.youtube.com/watch?v=gEucxZGRQ6M

Onze marketeers ontzorgen u


De gekozen strategie bepaalt uiteindelijk de campagne en het resultaat. De campagne voeren wij voor u uit met specialistische marketeers die de wereld van het web door en door kennen. Hieronder is een van onze marketingprojecten te zien.
https://www.youtube.com/watch?v=XtcN8L817KQ

Direct advies?

Leo van Wijngaarden


Adviseur, Coach en teamcaptain

Tel: 088 - 200 3600
App: 06 - 36 21 53 27
Mail: leo@doenpersoneel.nl

LinkedIn


© 2024 Doen Personeel  - Privacy & Cookies