Bij DOEN! Personeel zijn we door de jaren heen misschien wel ongemerkt specialist geworden in marketing. Wij doen niet aan grafisch werk en we kleuren ook geen plaatjes maar onze kennis is gericht op marketing strategie die bedrijven helpt om zich beter te focussen op het creƫren van resultaat in de werving van nieuwe medewerkers. Terwijl veel grafische designers en commerciele marketingbureau's zich richten op het uiterlijk en met een groot schot hagel een klein beetje zichtbaarheid leveren houden wij ons liever bezig met die ene vis in de vijver die op zoek is naar de baan die te vinden is in uw bedrijf.

Hoe gaan wij te werk?


Allereerst is het belangrijk dat we elkaars doelen goed begrijpen. Het gaat er namlijk niet om dat wij uw bedrijf etaleren maar het gaat erom dat wij door middel van een gerichte marketingstrategie uw doel realiseren: De juiste man/vrouw op de juiste plek. En daar zijn wij goed in.

Samenwerking


Allereerst werken wij samen met u als klant, want alleen u kan het echte verhaal vertellen. Daarnaast werken wij samen met meerdere grafische bureau's die kunnen helpen met design en ontwikkeling. Muiteraard zijn wij ook graag bereid om met uw huis-bureau om de tafel te zetten en hen helpen te visulaiseren wat er nodig is.

Campagne


De gekozen strategie bepaalt uiteindelijk de campagne en het resultaat. De campagne voeren wij niet zelf uit maar wordt gedaan door specialistische mensen die wij kunnen aansturen of we werken met uw huidige bureau.

Direct advies?

Leo van Wijngaarden


Adviseur, Coach en teamcaptain

Tel: 088 - 200 3600
App: 06 - 36 21 53 27
Mail: leo@doenpersoneel.nl

Linkedin


© 2023 Doen Personeel  - Privacy & Cookies