Wij zijn: Kennis

Ons DNA

Wij zijn: Kennis

Wij functioneren door een hoogwaardige kennis van datgene waar we goed in zijn. Het is soms behoorlijk lastig om uit te leggen waar we dan zo slim in zijn. We leggen het je hier uit.

1. Kennis van bedrijven
Niets is zo veranderlijk als bedrijven. Iedere dag is er beweging in een snel groeiende arbeidsmarkt. Waar moet je zijn en hoe kom je op de beste plekken?
Ons team is dagelijks in contact met een groot deel van de lokale bedrijven in de Alblasserwaard en de Betuwe. Hiermee zijn we echt koploper in kennis van de markt. We weten wat er speelt en we weten welke bedrijfscultuur er heerst. Daarom kunnen we je helder en eerlijk begeleiden naar een baan waar het niet alleen om de man/vrouw kracht draait maar echt om jou als mens.

2. Kennis van vakmensen
We verdiepen ons dagelijks in mensen. We leren veel van hen maar daarna hebben we ook de parate kennis beschikbaar over hoe mensen functioneren. Bijvoorbeeld: hoe herkennen we een timmerman? En waarom is iemand niet geschikt voor een administratieve functie? Het heeft allemaal te maken met je DNA waar je mee geboren bent. Het zit erin, of niet. Wij zijn gespecialiseerd in het herkennen van die unieke eigenschappen.

3. Kennis van de arbeidsmarkt
Er verandert jaarlijks heel veel op het gebied van arbeidsrecht, belastingen en wetgeving. Wij beseffen dit grote belang hiervan en verzamelen steeds alle beschikbare informatie om zowel onze klanten als onze medewerkers continue te informeren en begeleiden waar nodig. We weten welke kant we op moeten!

4. Driven by Data
We beschikken over hypermoderne software waarmee we het allerbeste kunnen halen voor onze medewerkers en klanten. We volgen realtime de bewegingen op de arbeidsmarkt en weten heel snel te beschikken over veranderingen in de landelijke arbeidsmarkt maar kunnen ook snel inzoomen op de lokale markt waardoor we precies weten waar dagelijks de vraag ontstaat. Om dit proces goed te beheersen is data analyse een belangrijke strategische keuze voor ons.
Al deze kennis verzamelen we in hoogwaardige software die onze recruiters helpt om het beste proces in gang te zetten om jou droombaan te vinden!

5. Deskundigheid door ervaring
Albert Einstein zei het al: "De enige bron van kennis is ervaring". Wat moeten we met al die kennis als we er niet deskundig mee om kunnen gaan. Daarom worden al onze intercedenten opgeleid met vakgerichte opleidingen zoals het SEU examen. De vergaarde kennis moet daadwerkelijk omgezet worden in een werkbaar en interresant aanbod voor onze klanten en werknemers. Er wordt dus een behoorlijke stevige maatstaf neergelegd voor onze account managers.

Verdien €100 netto!

Als wij iemand plaatsen uit jouw netwerk...
Dan verdien jij € 100,- netto wanneer deze persoon meer dan 1 maand voor ons werkt. Snel verdiend!!!

© 2024 Doen Personeel  - Privacy & Cookies