Onze missie

Ons DNA

Onze missie

Iets meer dan 12 jaar geleden kwam ik door een gelukkige samenloop van omstandigheden in de prachtige wereld van arbeidsbemiddeling. Door de jaren heen heb ik steeds samen met het team ontdekt dat een succesvolle bemiddeling zit in het herkennen en het ontdekken van de potentie van ieder individu.

Kennis en kunde is voor een groot gedeelte te leren en bij te schaven. Maar de identiteit van een mens is van nature in ons gelegd, en dat is altijd uniek. Het gaat erom dat wij als recruiters in staat zijn om uit dit unieke stuk identiteit het allerbeste in mensen naar boven te laten komen. Het is makkelijk om snel de nadelen van iemand te benoemen en hem of haar te beoordelen op zijn laatste resultaten als werknemer. Maar als we leren iets verder te kijken dan zien we misschien wel veel betere dingen dan dat er tot nu toe zijn uitgekomen. Het is iedere dag weer een gave uitdaging om het goud in iemand naar boven te halen en het te vertalen naar een nieuwe omgeving. Daar wordt voor mij het onderscheid gemaakt naar een ervaren en kwalitatieve recruiter.

Daarnaast geldt hetzelfde voor onze opdrachtgevers. Hoe mooi is het als we op een basis kunnen samenwerken waarin iedere partij het beste kan geven aan de ander zodat we samen tot een overweldigend succes komen. Juist door te doen waar je goed in bent en de ander te stimuleren het beste in zichzelf te vinden en het goud uit zijn of haar organisatie kan halen.

Laat ons je helpen om het goud in jouw naar boven te halen!

Direct advies?

Leo van Wijngaarden


Adviseur, Coach en teamcaptain

Tel: 088 - 200 3600
App: 06 - 36 21 53 27
Mail: leo@doenpersoneel.nl

Linkedin


© 2024 Doen Personeel  - Privacy & Cookies