Zzp'er bij Doen

Zzp'er bij Doen

Bij Doen! Personeel helpen we ook zzp’ers aan werk. Als zzp’er komt er vaak wat meer kijken bij het onderhandelen van een baan. Bij Doen helpen we je hierbij zodat jij je kan focussen op je werk. Wat zijn nou precies de voordelen voor een zzp’er om via Doen te willen werken? Wij zetten er een paar voor je op een rijtje.

1)
Geen administratieve rondslomp
Als zzp’er moet je naast werk vinden ook nog je eigen administratie doen en hier kan veel tijd in gaan zitten. Dit is vaak niet je favoriete bezigheid. Wij nemen dit van jou over zodat jij hier niet meer over na hoeft te denken.

2)
Elke week een betaling van de factuur.
Soms zijn werkgevers niet behulpzaam als het gaat om facturen betalen aan een zzp’er. Dit leidt vaak tot achterstallige betalingen en kan voor problemen zorgen. Bij Doen zorgen wij ervoor dat je geen achterstallige betalingen meer hebt van opdrachtgevers. Je hoeft niet meer zelf achter je geld aan, want wij doen dit voor je.

3)
Flexibel zijn in het aannemen van opdrachten.
Als zzp’er moet je meerdere opdrachten doen binnen een bepaalde periode. Het kan soms lastig zijn om direct te schakelen naar een nieuwe plek. Wij kunnen alvast voor jou op zoek zodat je snel kan schakelen tussen opdrachten en er niet veel tijd verloren gaat zonder werk.

4)
Opbouwen van een netwerk.
Wij bij Doen hebben een groot netwerk van bedrijven waar wij contact mee hebben. Vooral als beginnend zzp’er is je netwerk vaak nog niet heel groot en kan het handig zijn om van ons netwerk gebruik te maken.

5)
Uurtarief onderhandelingen
Soms kan het lastig in te schatten zijn bij welk bedrijf je welk uurtarief kan vragen. Wij doen dit dagelijks en kunnen zo een goed uurtarief voor jou regelen. De onderhandelingen voor het uurtarief kunnen ook een lastig proces zijn waar wij jou mee kunnen helpen.

Ben jij zzp’er en ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Kom vooral een keer langs of neem contact met ons op. Wij gaan graag met jou zitten voor een open gesprek over jouw mogelijkheden.

Direct advies?

Leo van Wijngaarden


Adviseur, Coach en teamcaptain

Tel: 088 - 200 3600
App: 06 - 36 21 53 27
Mail: leo@doenpersoneel.nl

Linkedin


© 2024 Doen Personeel  - Privacy & Cookies