Werken via DOEN!?

Werken via DOEN!?

Waarom werken via DOEN!?
Een hele terechte vraag. Zeker in een tijd waarin werk voor het oprapen ligt is het niet altijd voor de hand liggend om aan te kloppen bij onze accountmanagers. De werkelijkheid ligt echter anders. In een aantal korte stops zullen we je laten zien welke grote voordelen er zijn om je baan te vinden via DOEN! Personeel:

1. Tijdwinst
Je hoeft niet urenlang te zoeken naar openstaande vacatures en tijdrovende sollicitatieprocedures te volgen. Onze recruiters weten waar de vacatures zijn die bij jou passen.

2. De mooiste banen
Die liggen niet zomaar overal voor het oprapen. Door onze jarenlange expertise weten wij wat er te krijgen valt en vaak weten we de mooiere banen te vinden, die niet altijd door bedrijven worden gedeeld op hun vacaturesites.

3. Regionaal
Wij zijn regionaal sterk vertegenwoordigd bij lokale bedrijven. Werkgevers die een goede reputatie hebben op het gebied van omgang met hun medewerkers weten wij goed te vinden. Daarnaast bieden wij jou meerdere opties aan vacatures waar je zelf uit kan kiezen.

4. Een luisterend oor
Je kan altijd met ons sparren en overleggen als je meerdere opties overweegt. Onze recruiters weten net even meer dan je op het eerste gezicht zelf kunt ontdekken en kunnen je daarom goed adviseren en raad geven. Zo sta je er nooit alleen voor.

5. Salaris en voorwaarden
Het is altijd lastig om vooraf te bepalen wat voor passend salaris je zou kunnen vragen. Onze recruiters doen dit dagelijks en weten de do’s and don'ts. Laat je daarom vakkundig voorlichten en laat ons die onderhandeling voor je doen. Dan kom je altijd beter uit de bus!

6. Hoog slagingspercentage
Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een heel hoog slagingspercentage te bereiken in onze bemiddeling. Maar liefst 95% van de door ons geplaatste medewerkers krijgt binnen een jaar een vaste aanstelling binnen het bedrijf waar we ze hebben bemiddeld.

Onze vakgebieden


DOEN! Personeel is sterk vertegenwoordigd in een aantal specialismen. Wij kennen deze markten door en door en weten wat er te krijgen is. Benieuwd naar onze expertise? Bekijk ze hier per vakgebied.


Onze top werkgevers:


Bekijk hier onze mooiste opdrachtgevers en hun vacatures.

© 2024 Doen Personeel  - Privacy & Cookies