Meld uw vacature!

Meld uw vacature!

U als opdrachtgever wordt wellicht geregeld geconfronteerd met openstaande vacatures die in de huidige markt lastig zijn in te vullen. Het is daarom misschien helemaal niet zo'n gek idee om ons even op de hoogte te stellen dat u op zoek bent naar een nieuw teamlid. Wij zijn immers dagelijks actief om potentieel werkzoekenden te vinden en te verzamelen. Daarbij vinden wij het heel belangrijk om naast de kwaliteiten van een kandidaat ook goed te kijken naar de mentaliteit en waarden van kandidaat en opdrachtgever. Op die manier kunnen we de perfecte match creƫren die een langdurige arbeidsrelatie tot stand brengt.

Het is een kleine moeite wat een groot resultaat kan geven door ons te laten weten waar u naar op zoek bent. Wij bewijzen ons graag en u betaalt pas wanneer u daadwerkelijk een door ons geworven kandidaat inzet. Gewoon transparant, zoeken wij naar de beste opties. Zo kunt u zich richten op uw core-business en wij ontzorgen uw HR vraagstukken!

Meld uw vacature hier!

Onze vakgebieden


DOEN! Personeel is sterk vertegenwoordigd in een aantal specialismen. Wij kennen deze markten door en door en weten wat er te krijgen is. Benieuwd naar onze expertise? Bekijk ze hier per vakgebied.


Onze top werkgevers:


Bekijk hier onze mooiste opdrachtgevers en hun vacatures.

© 2024 Doen Personeel  - Privacy & Cookies