Organiseren

Organiseren

Houd jij van strak geregeld en netjes georganiseerd?Dan ga jij het ongetwijfeld naar je zin hebben op een logistieke plek. Maar in de logistiek zijn veel verschillen. Het ene bedrijf heeft een klein logistiek centrum en aan de andere kant hebben we de grote distributiecentra van de grote merken. Waar jij het beste past hangt af van meerdere factoren. Graag willen wij jou beter leren kennen om samen op zoek te gaan naar de plek waar jij je het meest prettig voelt.

Logistiek is een breed begrip. Denk aan vervoer, intern transport, magazijn en voorraad beheer maar ook aan inpakken en verzendklaar maken. Juist in dit vakgebied is het belangrijk om ordentelijk en geconcentreerd werk te verrichten want eenmaal een verkeerd etiket geplakt betekent een foute levering of een onjuiste voorraad.

In de logistiek kun je ook verder groeien. Denk bijvoorbeedl aan ploegleider of floormanager maar ook aan bijvoorbeedl adminiistratief medewerker of order verwerker, Wij kunnen je helpen met een goede brainstorm sessie om erachter te komen waar je naartoe zou willen groeien.

Naar de logistieke vacatures!

Onze vakgebieden


DOEN! Personeel is sterk vertegenwoordigd in een aantal specialismen. Wij kennen deze markten door en door en weten wat er te krijgen is. Benieuwd naar onze expertise? Bekijk ze hier per vakgebied.


Onze top werkgevers:


Bekijk hier onze mooiste opdrachtgevers en hun vacatures.

Verdien €100 netto!

Als wij iemand plaatsen uit jouw netwerk...
Dan verdien jij € 100,- netto wanneer deze persoon meer dan 1 maand voor ons werkt. Snel verdiend!!!

© 2024 Doen Personeel  - Privacy & Cookies