Je eerste werkdag

Je eerste werkdag

Wees een DOEN'er!


Wij wensen jou veel succes bij onze opdrachtgever en we verwachten van jou als DOEN’er een positieve en representatieve houding ten opzichte van onze klanten.
Het kan natuurlijk zijn dat er zaken niet zo gaan als je graag zou willen, in ieder bedrijf gebeurt er
wel eens wat en wij hopen oprecht dat je dit bespreekbaar zult maken met ons. Wij onderhouden graag een open en transparante communicatie met elkaar.

Kleding en PBM's


Wij verwachten van onze mede werkers dat zij zich conformeren aan de kledinggebruiken en protocollen van de opdrachtgever. Zorg dat je verzorgd naar je werkgaat en je kleding tijdig is gewassen. Mochten PBM’s zoals veiligheidsschoenen verplicht worden gesteld dan is de opdrachtgever verplicht deze te verstrekken. In
sommige gevallen komt het voor dat er een afspraak wordt gemaakt door DOEN! Personeel met
de klant dat wij de PBM vertrekken. In dit geval kun je je richten aan ons kantoor om de benodigde kleding aan te schaffen.

Bereid je voor


De eerste dag kan voor een groot deel bepalen hoe er naar je wordt gekeken. Dus zorg voor een goede voorbereiding. Vanuit ons kantoor geven we je zoveel mogelijk informatie maar zorg dat je bijvoorbeeld goed weet hoe je op de werk locatie komt, dat je weet waar en bij wie je moet melden. En het allerbelangrijkste: Zorg ervoor dat je minimaal 25 minuten voor aanvang werktijd binnen bent. Zo heb je rustig de tijd om aan je nieuwe omgeving te wennen en geef je ook de tijd aan je nieuwe collega's om zich voor te bereiden op de dag.
© 2024 Doen Personeel  - Privacy & Cookies