Iets maken

Iets maken

Wanneer jij er echt warm voor loopt om met je handen iets te maken dan kunnen wij jou zeker helpen!


We hebben een uitgebreid klanten bestand van bedrijven die echt op zoek zijn naar twee rechterhanden. Onze recruiters kunnen je goed informeren over de mogelijkheden die er voor jou zijn. Samen met jou bepalen we de koers die we gaan uitzetten voor jou om te zien waar je kunde ligt en waar je goed in bent.

Er zijn meerdere situaties te bedenken waar je vandaan komt, hieronder noemen we enkele voorbeelden en we kijken met jouw naar waar we met elkaar naar toe kunnen:

#1: Vakkennis
De vraag die bij ons direct opborrelt is natuurlijk wat voor ervaring je hebt. Heb je al wat ervaring of misschien zelfs al ontwikkelde kennis in een bepaald vakgebied dan kunnen we kijken of we op ditzelfde vlak verder te kijken. Het is natuurlijk altijd mooi meegenomen als je je opgebouwde vakkennis kan uitbreiden in een nieuwe werkomgeving. Zo wordt je uiteindelijk een echte specialist in je vakgebied. Wij kunnen je helpen om te zoeken naar functies die je net even wat verder gaan brengen en waarbij je de ruimte krijgt om verder te groeien.

#2 Geen ervaring, geen opleiding maar wel handige handjes?
Ons bellen is een mooi begin! In de huidge arbeidsmarkt is het soms helemaal niet zo gek als je zonder ervaring en zonder opleiding toch in een mooi bedrijf terecht te komen waar je echt je handen mag laten wapperen. Het draait dan even niet om jou ervaring maar wel om de kunde en kennis van het bedrijf. Er is bij veel bedrijven ruimte om te ontwikkelen maar je moet wel de plekjes kennen. Laat dat gerust aan ons over, Wij helpen je graag verder.

#3 De ommezwaai
Sommige mensen zijn het wel eens zat. Iedere dag hetzelfde maar je bent wel op een hoge salarisschaal uitgekomen inmiddels. En toch kunnen wij wat voor je betekenen. Het wil echt niet zeggen dat als je graag eens iets anders wilt dat je meteen helemaal terug 'naar start' gaat. Laat ons je adviseren en bespreken wat voor mogelijkheden er zijn.


Naar de bouw vacatures!

Onze vakgebieden


DOEN! Personeel is sterk vertegenwoordigd in een aantal specialismen. Wij kennen deze markten door en door en weten wat er te krijgen is. Benieuwd naar onze expertise? Bekijk ze hier per vakgebied.


Onze top werkgevers:


Bekijk hier onze mooiste opdrachtgevers en hun vacatures.

© 2023 Doen Personeel  - Privacy & Cookies