Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Waarom doe ik wat ik doe? - Ik verdien eigenlijk te weing... - Ik weet niet wat ik wil! - Alle dagen hetzelfde is ook een geregeld leven.... - Ik baal van al die file's - plezier in mijn werk heb ik alleen tijdens vakanties.

Komen deze uitspraken je bekend voor? Dan ben jij toe aan een frisse kijk op jouw loopbaan.
Bij de meeste bedrijven die loopbaanbegeleiding bieden gaat het meestal om kader functies, maar wij bieden dit voor alle functies. Logistiek orderpicker, installatiemonteurs of projectleiders; onze methode werkt!

plaatje


Arbeidsbemiddeling


Bij DOEN! Personeel ben je aan het juiste adres wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet. Met meer dan 130 vacatures per 100 werknemers vliegen de banen om je oren.
Laat ons je helpen om de juiste keuze te maken binnen jouw loopbaan. Door een gesprek aan te gaan met één van onze accountmanagers, helpen we je met de volgende kwesties:
  • Een groei in je carrière
  • De juiste beroepskeuze
  • Verhoging van je salaris
  • Re-integratie
  • Motivatie

Keuzes, keuzes, keuzes


In Nederland kennen we de luxe dat de mogelijkheden in opleiding en ontwikkeling eindeloos zijn, maar dat maakt het ook moeilijk de juiste keuze te maken. Op de lagere school worden de eerste keuzes gemaakt, die bij nader inzien vaak toch niet de juiste bleken.
Wanneer dat moment zich voordoet staan wij voor je klaar. Wij luisteren graag naar jouw wensen en interesses en gaan o zoek naar een passende baan. Ben je juist wel tevreden met je baan, maar stagneert je salaris? Ook dan kunnen wij binnen ons netwerk kijken of het gras ergens anders misschien groener is.

Het traject


Wij van DOEN! Personeel bieden jou deze hulp gratis aan, omdat wij geloven dat voor iedereen de juiste baan bestaat. In het kort komt het er op neer dat wij samen met jou een loopbaanbegeleidingstraject ingaan, waarbij we op zoek gaan vanuit jouw wensen en waarbij we bekijken welke mogelijkheden er zijn di epassen bij jouw motivatie en karakter.
Wij kennen de markt goed en weten waar de geschikte vacatures te vinden zijn. Dit resulteert in het gegeven dat wij jou kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes binnen jouw loopbaan.

Direct advies?

Leo van Wijngaarden


Adviseur, Coach en teamcaptain

Tel: 088 - 200 3600
App: 06 - 36 21 53 27
Mail: leo@doenpersoneel.nl

Linkedin


Onze vakgebieden


DOEN! Personeel is sterk vertegenwoordigd in een aantal specialismen. Wij kennen deze markten door en door en weten wat er te krijgen is. Benieuwd naar onze expertise? Bekijk ze hier per vakgebied.


Onze top werkgevers:


Bekijk hier onze mooiste opdrachtgevers en hun vacatures.

© 2024 Doen Personeel  - Privacy & Cookies