Corona

Corona

We hebben allemaal te maken met de maatregelen rondom het Coronavirus. De wereld om ons heen ziet er ineens heel anders uit. Maar het is zeker geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. Wij werken er keihard aan om een voor onze werknemers een veilige haven te zijn, maar ook om te helpen groeien als de rest van de wereld stil dreigt te vallen.

Om je te helpen zullen we hier beknopte informatie verstrekken hoe wij hier mee omgaan. We raden je aan om voor actuele informatie de website van de overheid in de gaten te houden.

Ons kantoor
In principe zijn wij alleen op afspraak open. Maar voor onze medewerkers zijn wij gewoon beschikbaar. Dus wil je langskomen dan mag dat altijd maar alleen als je geen klachten hebt en het liefst even een belletje of appje vooraf.

Solliciteren
Uiteraard kun je gewoon solliciteren. Wij hebben hele goede mogelijkheden en methoden om digitaal of per telefoon alles goed te kunnen regelen. Misschien moet je soms even wennen aan de vraagstelling omdat we door de telefoon niet goed kunnen zien wie we voor ons hebben. Dus wees niet verrast als we moeten vragen of je een zichtbare tattoo hebt of dat je lang haar hebt? We moeten dit soms weten in geval van representativiteit wat bij sommige functies hoort of de veiligheid van het werken met machines.

Quarantaine
Moet je in quarantaine omdat één van je huisgenoten een vastgestelde Corona besmetting heeft? Dit valt helaas niet onder het begrip ziek en daarom kunnen we je ook niet ziek melden.
Heb je zelf verschijnselen dan meld je je ziek via de gewone ziekmeld procedure.
Wanneer je in quarantaine moet kunnen wij nooit helemaal precies zeggen. Raadpleeg hiervoor de website van de overheid.

Vaccineren
Wij of je opdrachtgever is het niet toegestaan om te vragen naar je vaccinatiestatus. Ook is het werkgevers niet toegestaan om een QR code te eisen als toegangsbewijs voor de werklocatie. Mocht je hier vragen over hebben of je wordt hiermee geconfronteerd dan vragen wij je conact met ons op te nemen.

Opleidingen
Misschien is heb je even wat minder te doen in je prive tijd. Denk er daarom eens over na of je misschien een opleiding zou willen volgen. Wij helpen je er graag mee en we hebben mooie mogelijkheden voor je. Kijk maar eens bij onze DOEN! Academy.


Terug naar FAQ

© 2023 Doen Personeel  - Privacy & Cookies