logo Breevaart Personeel

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Waarom doe ik wat ik doe? - Ik verdien eigenlijk te weing... - Ik weet niet wat ik wil! - Alle dagen hetzelfde is ook een geregeld leven.... - Ik baal van al die file's - plezier in mijn werk heb ik alleen tijdens vakanties.
Komen deze uitspraken je bekend voor? Dan ben jij toe aan een frisse kijk op jouw loopbaan.
Bij de meeste bedrijven die loopbaanbegeleiding bieden gaat het meestal om kader functies. Maar wij bieden dit voor alle functies. Logistiek orderpicker, installatiemonteurs of projectleiders... Onze methode werkt!

plaatje


Nederland is een land wat veel mogelijkheden heeft op het gebied van opleidngen en loopbaanontwikkeling. In principe is er voor iedereen werk. Omdat Nederland tot één van de sterkste economieën ter wereld behoort bied dat heel veel perspectief en mogelijkheden voor een loopbaan. Maar daarbij hoort ook de nodige keuzestress, want wat wil je nou gaan doen. Al in de klassen op de lagere scholen worden kinderen gemotiveerd om een keuze te maken in wat ze willen doen als ze later groot zijn. Maar het zal niet verbazingwekkend zijn dat de keuzes die je op deze jonge leeftijd al maakt bijna nooit de juiste is.

Waarom werk ik hier


Dan kan er ooit dat moment komen dat je denk: Wat ben ik hier nu eigenlijk aan het doen.... Dan wordt het tijd om ons eens te bellen. We gaan je graag de spiegel voorhouden en een plan uitwerken waarbij we samen ondervinden waar jij als persoon beter van wordt.

Salarisgroei


Er komt een moment in je loopbaan waarbij je salarisgroei stagneert. Het kan dan wel eens goed zijn om een proffesionele loopbaancoach te raadplegen. Wij kunnen samen met jou je wensen bekijken en daarbij een realistisch beeld scheppen. Aan de hand van deze uitkomst maken we met jou een plan om een nieuwe boost te genereren in je salarisgroei.

Gratis loopbaanadvies


Wij van DOEN! personeel bieden daarom een gratis loopbaanbegeleidingstraject. In het kort komt het erop neer dat we samen met jou een traject ingaan waar we op zoek zijn naar jouw wensen en we gaan bekijken welke mogelijkheden er zijn die passen bij jouw motivatie en karakter. Omdat wij de markt goed kennen weten wij wat er te krijgen is en kunnen jou helpen bij de keuzes die je moet maken op het gebied van je loopbaan.

Direct advies?

Leo van Wijngaarden


Adviseur, Coach en teamcaptain

Tel: 088 - 200 3600
App: 06 - 36 21 53 27
Mail: leo@doenpersoneel.nl

Linkedin


Onze vakgebieden


DOEN! Personeel is sterk vertegenwoordigd in een aantal specialismen. Wij kennen deze markten door en door en weten wat er te krijgen is. Benieuwd naar onze expertise? Bekijk ze hier per vakgebied.


Onze top werkgevers:


Bekijk hier onze mooiste opdrachtgevers en hun vacatures.

© 2022 Doen Personeel  - Privacy & Cookies