Uitzendbureau in de Alblasserwaard   •   Disclaimer   •   Downloads   •   Inloggen urenregistratie
 Locatie Spindermolen 44
3371 RN Hardinxveld-
Giessendam
 Telefoon 088 - 200 3600 Email  info@doenpersoneel.nl
  Doen personeel uitzendbureau    
               
               
    Button TextButton TextButton TextButton TextButton TextButton Text    
         
         
         
         
   

Wat doen wij?

DOEN! Personeel is een regionale specialist in de bemiddeling van personeel voor de bouw- en technische sector. Wij gaan voor het persoonlijke contact en bieden expertise die van een regionale speler mag worden verwacht.  Het gaat ons niet alleen maar om een CV maar we kijken naar de mens erachter.

Wanneer wij bedrijf en klant aan elkaar koppelen gaan wij voor een vaste arbeidsrelatie. Werknemers voelen zich veiliger en gelukkiger in een vaste baan en de werkgevers kunnen ervanuit gaan dat er kwaliteit geleverd wordt. De eerste periode van het dienstverband geldt vaak als proefperiode waarbij DOEN! Personeel optreedt als juridisch werkgever.

Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van HR management. Uitzenden, W&S, Detachering of payrolling…. Geen terrein is ons onbekend.

Ben je op zoek naar een baan, zoek contact met ons. Wij ontvangen je graag om kennis te maken en vinden het erg belangrijk om je beter te leren kennen alvorens we je voorstellen bij onze opdrachtgever. Die opdrachtgevers zijn veelal technische bedrijven uit het MKB en actief in de sectoren, maritieme techniek, metaal, industrie en installatietechniek. 

Als het zover is dat je mag starten bij een nieuw bedrijf is de kans heel groot dat je direct in loondienst gaat bij de opdrachtgever.

Wil je je inschrijven? Dat kan op locatie Hardinxveld. Neem contact met ons op via email, telefoon of kom langs voor een bak koffie.


   
    DOEN! Personeel | Spindermolen 44, 3371 RN Hardinxveld-Giessendam | 088 - 200 3600 | info@doenpersoneel.nl