Uitzendbureau in de Alblasserwaard   •   Disclaimer   •   Downloads   •   Inloggen urenregistratie
 Locatie Spindermolen 44
3371 RN Hardinxveld-
Giessendam
 Telefoon 088 - 200 3600 Email  info@doenpersoneel.nl
  Doen personeel uitzendbureau    
               
               
    Button TextButton TextButton TextButton TextButton TextButton Text    
         
   
  Vacatures DOEN! Personeel  
     
   
         
         
   
 
« Ga terug naar vacatures

Aankomend monteur

Zwijndrecht

Houd jij ervan om zelfstandig op pad te gaan met een goed uitgeruste montagebus en heel Nederland te doorkruisen? Vrijheid en verantwoording maar tegelijkertijd onderdeel van een hecht en super gezellig team? Wij hebben dé baan!

Als aankomend monteur wordt je uitgebreid opgeleid om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te gaan. De werkzaamheden bestaan uit het samenstellen, opbouwen en monteren van mechanische beveiligings- oplossingen aan gebouwen, veelal op daken en aan muren. Je werkt met metalen halffabricaten die op locatie worden geassembleerd en gemonteerd. E.e.a. uiteraard op basis van de geldende veiligheidsvoorschriften en tekeningen. Omdat iedere klus anders is wordt er echt een beroep gedaan op je oplossend vermogen zodat iedere klus een visitekaartje wordt.

Het bedrijf biedt een meer dan uitstekend salaris en erg goede arbeidsvoorwaarden. Je komt terecht in een goed georganiseerd bedrijf maar wel met een platte structuur en veel gezelligheid.

De dagen zijn soms best lang door de afstanden die worden overbrugd maar je krijgt deze uren keurig betaald volgens de normen uit de metaal cao. Uiteraard ben je gewoon voor het avondeten weer op de zaak.

 

Vaardigheden

  • Rijbewijs B
  • Montage ervaring is niet vereist maar wel een goede wil en zin om te monteren
  • Collegialiteit
  • Goede beheersing van de nederlandse taal

Over de werkgever

Wij van DOEN! Personeel maken er een sport van om de beste mensen aan de beste bedrijven te koppelen. We zijn wie zeggen dat we zijn, en we doen wat we zeggen. We onderzoeken, netwerken en leggen verbinding. Daarmee scoren we mooie resultaten, uitstekende relaties en tevreden mensen.... 

Wij komen graag in contact met jou zodat we kunnen kijken of jou verwachtingen overeenkomen met de verwachtingen van een van onze klanten. We gaan altijd voor een langdurige en vaste arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is over de resultaten zul je al snel een vast contract worden aangeboden!

Natahalie de Bruin

0882003600
Spindermolen 44, 3371 RN Hardinxveld Giessendam

Solliciteer

Deel deze vacature:
   
   
 

Wat bieden wij?

Wij vinden het uitermate belangrijk dat onze werknemers en werkgevers oprecht en met respect worden behandeld. In ieder bedrijf gebeurt wel eens iets en daarom vinden wij het heel belangrijk om onze waarden te profileren zodat iedereen weet waar wij ons aan proberen te houden.

   
   
                 
Button Text   Button Text   Button Text   Button Text   Button Text
                 
Open en transparante communicatie   Belang van werknemers en werkgevers voorop   Respect voor de oudere generatie   Wij doen wat we zeggen   Wij gunnen iedereen zijn of haar succes
       

       
   
         
   
   

Wat doen wij?

 

DOEN! Personeel is een regionale specialist in de bemiddeling van personeel voor de bouw- en technische sector. Wij gaan voor het persoonlijke contact en bieden expertise die van een regionale speler mag worden verwacht.  Het gaat ons niet alleen maar om een CV maar we kijken naar de mens erachter.

Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van HR management. Uitzenden, W&S, Detachering of payrolling…. Geen terrein is ons onbekend.

Button Text

   
    DOEN! Personeel | Spindermolen 44, 3371 RN Hardinxveld-Giessendam | 088 - 200 3600 | info@doenpersoneel.nl