Uitzendbureau in de Alblasserwaard   •   Disclaimer   •   Downloads   •   Inloggen urenregistratie
 Locatie Spindermolen 44
3371 RN Hardinxveld-
Giessendam
 Telefoon 088 - 200 3600 Email  info@doenpersoneel.nl
  Doen personeel uitzendbureau    
               
               
    Button TextButton TextButton TextButton TextButton TextButton Text    
         
   
  Vacatures DOEN! Personeel  
     
   
         
         
   
 
« Ga terug naar vacatures

Allround werkvoorbereider GWW

Sliedrecht

Ben jij een ervaren allround vakman GWW of kom je net van school en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan door want dan zit je op het goede adres! Behalve het werkvoorbereiden heb je ook taken zoals de calculatie, CAD tekenen en administratieve taken dus je moet in meerdere taken jezelf thuis voelen. Het is een modern maar informeel bedrijf met een goede werksfeer en uiteraard staat hier een passend salaris tegenover. Dus kom je uit de omgeving Sliedrecht of weet je hier makkelijk te komen. Laat deze kans dan niet schieten en check snel of je aan de functie-eisen voldoet.

 

Vaardigheden

Ben jij een ervaren Vakman GWW die zich kan vinden in de volgende eisen?

-Ervaring in de sector, maar actieve schoolverlaters zijn ook welkom
-Opleiding in de sector
-VCA-certificaat
-Zelfstandig, flexibel en ijverig

laat het ons weten door een mail te sturen naar info@doenpersoneel.nl of te bellen naar 088 200 3600. Verder ben je ook altijd welkom voor een bakkie koffie of een kop thee in Hardinxveld-Giessendam op de Spindermolen 44.

Over de werkgever

Wij van DOEN! Personeel maken er een sport van om de beste mensen aan de beste bedrijven te koppelen. We zijn wie zeggen dat we zijn, en we doen wat we zeggen. We onderzoeken, netwerken en leggen verbinding. Daarmee scoren we mooie resultaten, uitstekende relaties en tevreden mensen.... 

Wij komen graag in contact met jou zodat we kunnen kijken of jou verwachtingen overeenkomen met de verwachtingen van een van onze klanten. We gaan altijd voor een langdurige en vaste arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is over de resultaten zul je al snel een vast contract worden aangeboden!

Joost van Heteren

0882003600
Spindermolen 44, 3371 RN Hardinxveld Giessendam

Solliciteer

Deel deze vacature:
   
   
 

Wat bieden wij?

Wij vinden het uitermate belangrijk dat onze werknemers en werkgevers oprecht en met respect worden behandeld. In ieder bedrijf gebeurt wel eens iets en daarom vinden wij het heel belangrijk om onze waarden te profileren zodat iedereen weet waar wij ons aan proberen te houden.

   
   
                 
Button Text   Button Text   Button Text   Button Text   Button Text
                 
Open en transparante communicatie   Belang van werknemers en werkgevers voorop   Respect voor de oudere generatie   Wij doen wat we zeggen   Wij gunnen iedereen zijn of haar succes
       

       
   
         
   
   

Wat doen wij?

 

DOEN! Personeel is een regionale specialist in de bemiddeling van personeel voor de bouw- en technische sector. Wij gaan voor het persoonlijke contact en bieden expertise die van een regionale speler mag worden verwacht.  Het gaat ons niet alleen maar om een CV maar we kijken naar de mens erachter.

Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van HR management. Uitzenden, W&S, Detachering of payrolling…. Geen terrein is ons onbekend.

Button Text

   
    DOEN! Personeel | Spindermolen 44, 3371 RN Hardinxveld-Giessendam | 088 - 200 3600 | info@doenpersoneel.nl