Uitzendbureau in de Alblasserwaard   •   Disclaimer   •   Downloads   •   Inloggen urenregistratie
 Locatie Spindermolen 44
3371 RN Hardinxveld-
Giessendam
 Telefoon 088 - 200 3600 Email  info@doenpersoneel.nl
  Doen personeel uitzendbureau    
               
               
    Button TextButton TextButton TextButton TextButton TextButton Text    
         
   
  Vacatures DOEN! Personeel  
     
   
         
         
   
 
« Ga terug naar vacatures

Bankwerker

Sliedrecht

 

Werd je vroeger al enthousiast van het in elkaar zetten van LEGO pakketten en ben je dol op techniek? Dan is dit misschien wel wat voor jou! Voor deze baan moet je gaan monteren, en dat op allemaal verschillende vlakken. Denk aan tandwielkasten of juist het in bedrijf stellen van apparaten in de werkplaats of juist op locatie. Ook hoort het inregelen van elektrische en hydraulische systemen tot de functie.

Zie je dit voor je en wil je hier je goed belegde boterham mee verdienen? Solliciteer dan door middel van het doorsturen van je cv naar info@doenpersoneel.nl of bel naar 088 - 200 3600!

Verder mag je ook altijd even langs komen voor een bakkie koffie:

DOEN! Hardinxveld
Spindermolen 44
3371 RN Hardinxveld-Giessendam

En op donderdag zijn we ook te bereiken op:

DOEN! Utrecht
Techniekweg 34
3542 DT Utrecht

 

Vaardigheden

Wat je nodig hebt voor deze vacature:

  • Een afgeronde Bemetel opleiding o.i.d.
  • Ervaring is een pré
  • Na een inwerkperiode wordt er van u verwacht dat u zelfstandig kunt werken.

 

 

Over de werkgever

Wij van DOEN! Personeel maken er een sport van om de beste mensen aan de beste bedrijven te koppelen. We zijn wie zeggen dat we zijn, en we doen wat we zeggen. We onderzoeken, netwerken en leggen verbinding. Daarmee scoren we mooie resultaten, uitstekende relaties en tevreden mensen.... 

Wij komen graag in contact met jou zodat we kunnen kijken of jou verwachtingen overeenkomen met de verwachtingen van een van onze klanten. We gaan altijd voor een langdurige en vaste arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is over de resultaten zul je al snel een vast contract worden aangeboden!

Joost van Heteren

0882003600
Spindermolen 44, 3371 RN Hardinxveld Giessendam

Solliciteer

Deel deze vacature:
   
   
 

Wat bieden wij?

Wij vinden het uitermate belangrijk dat onze werknemers en werkgevers oprecht en met respect worden behandeld. In ieder bedrijf gebeurt wel eens iets en daarom vinden wij het heel belangrijk om onze waarden te profileren zodat iedereen weet waar wij ons aan proberen te houden.

   
   
                 
Button Text   Button Text   Button Text   Button Text   Button Text
                 
Open en transparante communicatie   Belang van werknemers en werkgevers voorop   Respect voor de oudere generatie   Wij doen wat we zeggen   Wij gunnen iedereen zijn of haar succes
       

       
   
         
   
   

Wat doen wij?

 

DOEN! Personeel is een regionale specialist in de bemiddeling van personeel voor de bouw- en technische sector. Wij gaan voor het persoonlijke contact en bieden expertise die van een regionale speler mag worden verwacht.  Het gaat ons niet alleen maar om een CV maar we kijken naar de mens erachter.

Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van HR management. Uitzenden, W&S, Detachering of payrolling…. Geen terrein is ons onbekend.

Button Text

   
    DOEN! Personeel | Spindermolen 44, 3371 RN Hardinxveld-Giessendam | 088 - 200 3600 | info@doenpersoneel.nl