Uitzendbureau in de Alblasserwaard   •   Disclaimer   •   Downloads   •   Inloggen urenregistratie
 Locatie Spindermolen 44
3371 RN Hardinxveld-
Giessendam
 Telefoon 088 - 200 3600 Email  info@doenpersoneel.nl
  Doen personeel uitzendbureau    
               
               
    Button TextButton TextButton TextButton TextButton TextButton Text    
         
   
  Vacatures DOEN! Personeel  
     
   
         
         
   
 
« Ga terug naar vacatures

Betonreparateur

Zwijndrecht

 

Haal jij alles uit je twee rechter handen? Mocht dit nou niet het geval zijn heb je geluk! We hebben een hele mooie job als betonreparateur waarin jouw handen in combinatie met technisch inzicht tot hun recht komen.

Dit is een invulling van je dag die zo maar kan gebeuren: 'Je begint de dag met een kopje koffie en kletst wat met je collega's. Hierna gaan jullie aan de slag, je checkt zelf waar wat moet gebeuren. Je pakt de spullen en geeft instructies wie wat gaat doen. In dit geval moet er onderhoudt gedaan worden aan een brug. Je stapt de bus in en rijdt met je collega's naar de locatie. Je pakt je spullen en repareert het cement van de brug, je loopt alles af en checkt of er nog afwijkingen zijn en corrigeert deze. tot slot registreer je nauwkeurig de meetresultaten en de werkuren. Je gaat weer met de bus met collega's naar huis en je kijkt uit naar de volgende dag vol uitdagingen en gezelligheid.'

Zie je dit wel voor je als jouw toekomstige baan, ik zou zeggen: Stuur je CV naar info@doenpersoneel.nl en solliciteer!

 

Vaardigheden

Je profiel ziet er als volgt uit:

-Opleiding op minimaal niveau 2 voor Betonreparateur

-Certificaat Basisveiligheid-VCA

-Bewezen en relevante werkervaring en vakmanschap in de betonreparatie

-Het vermogen uitvoeringseisen en risico's in te schatten en te beheersen

-Goede leidinggevende en communicatieve vaardigheden

Over de werkgever

Wij van DOEN! Personeel maken er een sport van om de beste mensen aan de beste bedrijven te koppelen. We zijn wie zeggen dat we zijn, en we doen wat we zeggen. We onderzoeken, netwerken en leggen verbinding. Daarmee scoren we mooie resultaten, uitstekende relaties en tevreden mensen.... 

Wij komen graag in contact met jou zodat we kunnen kijken of jou verwachtingen overeenkomen met de verwachtingen van een van onze klanten. We gaan altijd voor een langdurige en vaste arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is over de resultaten zul je al snel een vast contract worden aangeboden!

Joost van Heteren

0882003600
Spindermolen 44, 3371 RN Hardinxveld Giessendam

Solliciteer

Deel deze vacature:
   
   
 

Wat bieden wij?

Wij vinden het uitermate belangrijk dat onze werknemers en werkgevers oprecht en met respect worden behandeld. In ieder bedrijf gebeurt wel eens iets en daarom vinden wij het heel belangrijk om onze waarden te profileren zodat iedereen weet waar wij ons aan proberen te houden.

   
   
                 
Button Text   Button Text   Button Text   Button Text   Button Text
                 
Open en transparante communicatie   Belang van werknemers en werkgevers voorop   Respect voor de oudere generatie   Wij doen wat we zeggen   Wij gunnen iedereen zijn of haar succes
       

       
   
         
   
   

Wat doen wij?

 

DOEN! Personeel is een regionale specialist in de bemiddeling van personeel voor de bouw- en technische sector. Wij gaan voor het persoonlijke contact en bieden expertise die van een regionale speler mag worden verwacht.  Het gaat ons niet alleen maar om een CV maar we kijken naar de mens erachter.

Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van HR management. Uitzenden, W&S, Detachering of payrolling…. Geen terrein is ons onbekend.

Button Text

   
    DOEN! Personeel | Spindermolen 44, 3371 RN Hardinxveld-Giessendam | 088 - 200 3600 | info@doenpersoneel.nl