Uitzendbureau in de Alblasserwaard   •   Disclaimer   •   Downloads   •   Inloggen urenregistratie
 Locatie Spindermolen 44
3371 RN Hardinxveld-
Giessendam
 Telefoon 088 - 200 3600 Email  info@doenpersoneel.nl
  Doen personeel uitzendbureau    
               
               
    Button TextButton TextButton TextButton TextButton TextButton Text    
         
   
  Vacatures DOEN! Personeel  
     
   
         
         
   
 
« Ga terug naar vacatures

Verkoper Binnnendienst

Ridderkerk

Ben jij een young professional die zijn carrière wilt starten of maken in het Sales vak? Dan is deze job een uitstekende kans! Bij onze opdrachtegver leer je binnen de functie 'Inside Sales Representative' ofwel 'Verkoop binnendienst' alle aspecten van het commerciële vak. Je werkt op de afdeling Verkoop en bent daarin ondersteunend aan onze buitendienst maar ook verantwoordelijk voor je eigen klanten.

DE FUNCTIE.

Binnen deze functie voer je het gehele offerteproces uit. Dit begint met het identificeren van de klant behoefte, daarna ontwerp je een passende oplossing aan de hand van onze product- en dienstportfolio, vertaal je de oplossing naar een calculatie en een offerte. Als verkoopbinnendienst ben je ondersteunend aan de buitendienst verkopers (Accountmanagers) en zal je in de uitvoering van deze processtappen ook veel met hen samenwerken en informatie uitwisselen. Ook werk je samen met onze technische medewerkers wanneer er complexe oplossingen bedacht moeten worden. Belangrijk in deze functie is dat je commercieel bent ingesteld, dat je klant- en servicegericht bent, meedenkt met je externe & interne klanten en de wil hebt om kwaliteit en resultaat te leveren. Je krijgt een “state-of-the-art” softwarepakket tot je beschikking. Binnen de functie van ISR is het mogelijk om na circa 2 jaar door te groeien naar een buitendienstfunctie als Accountmanager of New Business Developer. 

Vaardigheden

  • Afgeronde HBO opleiding
  • Commerciële instelling
  • Affiniteit met techniek
  • Communicatieve vaardigheden
  • Klant- en Servicegerichte houding
  • Kritische houding in de kwaliteit die je levert
  • Actieve en energieke houding

Over de werkgever

Wij van DOEN! Personeel maken er een sport van om de beste mensen aan de beste bedrijven te koppelen. We zijn wie zeggen dat we zijn, en we doen wat we zeggen. We onderzoeken, netwerken en leggen verbinding. Daarmee scoren we mooie resultaten, uitstekende relaties en tevreden mensen.... 

Wij komen graag in contact met jou zodat we kunnen kijken of jou verwachtingen overeenkomen met de verwachtingen van een van onze klanten. We gaan altijd voor een langdurige en vaste arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is over de resultaten zul je al snel een vast contract worden aangeboden!

Joost van Heteren

0882003600
Spindermolen 44, 3371 RN Hardinxveld Giessendam

Solliciteer

Deel deze vacature:
   
   
 

Wat bieden wij?

Wij vinden het uitermate belangrijk dat onze werknemers en werkgevers oprecht en met respect worden behandeld. In ieder bedrijf gebeurt wel eens iets en daarom vinden wij het heel belangrijk om onze waarden te profileren zodat iedereen weet waar wij ons aan proberen te houden.

   
   
                 
Button Text   Button Text   Button Text   Button Text   Button Text
                 
Open en transparante communicatie   Belang van werknemers en werkgevers voorop   Respect voor de oudere generatie   Wij doen wat we zeggen   Wij gunnen iedereen zijn of haar succes
       

       
   
         
   
   

Wat doen wij?

 

DOEN! Personeel is een regionale specialist in de bemiddeling van personeel voor de bouw- en technische sector. Wij gaan voor het persoonlijke contact en bieden expertise die van een regionale speler mag worden verwacht.  Het gaat ons niet alleen maar om een CV maar we kijken naar de mens erachter.

Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van HR management. Uitzenden, W&S, Detachering of payrolling…. Geen terrein is ons onbekend.

Button Text

   
    DOEN! Personeel | Spindermolen 44, 3371 RN Hardinxveld-Giessendam | 088 - 200 3600 | info@doenpersoneel.nl